Felhasználói regisztráció Kérünk, hogy regisztrálj egy e-mail címet, amivel szeretnéd, hogy kapcsolatba legyen veled az Egyházmegye, melyet hírlevél küldésére is felhasználunk!

Írja be a teljes nevét.
Írja be az óhajtott felhasználónevet.
Írja be az óhajtott jelszót.
Erősítse meg jelszavát
Írja be az e-mail-címét.
Erősítse meg e-mail-címét.
Kérjük, hogy végezze el a biztonsági ellenőrzést.
Kapcsolattartási adatok
A Veled való kapcsolattartást megkönnyíti, ha megadod a telefonszámodat. Az utca, házszám postai hírlevél vagy adománygyűjtő anyagok küldését segíti.
Aktuális lakhelyed szerinti település
(elhagyható)
(elhagyható)
(elhagyható)
Plébániád, ahová elsődlegesen templomba jársz
Amennyiben nem találtad meg a plébániádat, akkor kérlek ide írd be!
(elhagyható)
Közösségvezetői (csoportfelelős) adatok
Hitéleti jellegű, informális, római katolikusokat is magában foglaló közösségek vezetőinek szól űrlapunk. 

Mely közösségek/csoportok nem számítanak bele a jelen adatszolgáltatás keretébe?
- a hitéleti jelleggel egyáltalán nem bíró csoportok
- a római katolikusokat egyáltalán nem tartalmazó csoportok
- a két havinál ritkábban találkozó csoportok
- a szentmisére együtt járók csoportja
- a kötelező órarendi keretben tartott csoportfoglalkozások (Figyelem! A kötelezően választhatóan túl fakultatívan választott hittanos foglalkozások viszont beleszámítanak!)
- az óvodáskorúak foglalkozásai
Kérünk, hogy válaszd ki, melyik plébánián működik az a csoport, amelyiknek vezetője (felelőse) vagy! (Amennyiben több plébánián is vannak csoportjaid, kérünk, hogy azt a plébániát válaszd ki, ahol a legtöbb csoportot vezeted, vagy, ahol a legjelentősebb közösséged van!)
Amennyiben nem találtad meg a Plébániádat a listban, kérlek ezt töltsd ki!
(elhagyható)
Kérünk, add meg a plébános nevét, akinek a földrajzi területén működik az a csoport, amelyet jellemzel!
Kérünk, válaszd ki a megfelelő kategóriát, hogy milyen minőségben vezeted a jellemezni kívánt csoportot! (Kérjük, hogy amennyiben több kategória is egyszerre jellemző rád, akkor azt válaszd ki, hogy leginkább milyen minőségben vezeted a jellemezni kívánt közösséget, pl. ha katekéta vagy, de az adott közösséget nem munkakörödből kifolyólag, hanem önkéntesként viszed, akkor az önkéntes felnőtt opciót jelöld be!)
Amennyiben nem találtál megfelelő csoportvezető kategóriát, kérlek írd be!
(elhagyható)
Kérünk jelöld meg a most jellemezni kívánt hitéleti közösséget/csoportot, amelyet vezetsz vagy amelynek a felelőse vagy! Milyen a jellege? Amennyiben több csoportod is van válaszd ki egyik elsődlegesnek gondolt csoportodat. Egy következő körben fogjuk bekérni a további csoportjaid jellemzőit is.
Amennyiben nem találtál megfelelő csoportot kérlek ide írd be!
(elhagyható)
A fent jellemzett csoporton kívül van-e még csoportod, amit vezetsz? (Ha igen, akkor fogunk még küldeni egy kérdőívet, amit kérünk, hogy azokra a csoportokra vonatkozóan is töltsd ki!)
Hozzájárulás az adatkezeléshez
Kérjük, olvassa el az adatkezelési tájékoztatót. Nem tud regisztrálni, ha nem fogadja el őket. Az adatkezelési tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat elfogadom, az űrlapon megadott adataim kezeléséhez a hozzájárulást megadom. Tudomásul veszem, hogy a hozzájárulásom bármikor visszavonható.
Mégse